Tiszamente vállalat: A másodlagos nyersanyag elszállításának rendje

  04 septembar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

A Tiszamente kommunális szolgáltató Kft. a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat az alábbi beosztás szerint szállítja el szeptemberben (a menetrendet szeptember 4-től a hó végéig közöljük): szeptember 4-én az I. Helyi közösség területén, szeptember 5-én a II. Helyi közösség területén, szeptember 6-án a III. Helyi közösség területén, szeptember 16-án Péterrévén és Pecesoron, szeptember 17-én Bácsöldváron és Radičevićen, szeptember 18-án az I. Helyi közösség területén, szeptember 19-én a II. Helyi közösség területén, szeptember 20-án pedig a III. Helyi közösség területén.

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokba csak olyan műanyag flakonokat tegyenek, amelyekben élelmiszert tároltak, tejet, üdítőitalt, sört. Ne rakjanak a zsákokba olyan flakonokat, amelyekben olaj vagy vegyszer volt, hígító, zsírsav, mosogatószer.

Az alumínium dobozok közül is csak az üdítőitalos és sörös dobozokat rakják a zsákokba, ne tegyenek halkonzerves, pástétomos és vegyszeres dobozokat bele.

A papírok közül újrafeldolgozásra kerül a kartonpapír, újság, magazin, csomagolópapír. Ne helyezzenek a zsákokba WC-papírt, törlőkendőt és zsebkendőt.

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása külön járművel történik, nem a kukák ürítésével egy időben.

A Tiszamente – Óbecse kommunális szolgáltató Kft. nyári munkaideje 6-14 óra, ezért a vállalat illetékesei kérik a polgárokat, hogy a másodlagos nyersanyaggal teljesen megtöltött zsákokat időben helyezzék házaik elé.

Drea és Mileševo helyi közösségekben a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása a kommunális hulladék szállításával egy időben történik.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija