Obnova Zelene ulice: Od sutra bez saobraćaja od Zmaj Jovine do Uroša Predića

  17 oktobar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rekonstrukcija Zelene ulice, od Zmaj Jovine do Republikanske, prema najavama iz lokalne samouprave počinje sutra, 18. oktobra, za kada je najavljena i poseta pokrajinskih funkcionera, ali i zatvaranje dela ulice, od Zmaj Jovine do Uroša Predića.

Rekonstrukcija tog dela ulice trebalo bi da traje 20 dana, građani će moći da koriste samo trotoar uz objekte sa parnim kućnim brojevima, a iz lokalne samouprave mole građane da imaju razumevanja tokom izvođenja radova.

Izvođač je grupa koju predvodi firma „Imperial buildings“ iz Novog Sada (članovi su i „Saša inženjering“ iz Zrenjanina i „AG institut“ iz Novog Sada) i ima rok od 150 kalendarskih dana da rekonstruiše put, trotoare, kolske prilaze i parking mesta u Zelenoj ulici, od Zmaj Jovine do Republikanske.

Posao vredan 96,6 miliona dinara bez PDV-a je u procesu javne nabavke u septembru mesecu dodeljen grupi ponuđača na čelu sa „Imperial buildings“.

Od prekjuče, 15. oktobra, u toku je naspisanje ulica u Bačkom Petrovom Selu. Naime, opština Bečej je nakon sprovedenog postupka javne nabavke zaključila ugovor o nabavci radova na postavljanju tucaničkog zastora na neasfaltiranim putevima u ulicama Bolmanska, Jaše Tomića, Vladimira Nazora, Sime Panića i Blagoja Brančića u Bačkom Petrovom Selu i u ulici Četkara u Bečeju.

Izvođač i ovog posla je „Imperial buildings“ koji u ovom slučaju nastupa sa članom konzorcijuma AG „Institut“ iz Novog Sada. Vrednost radova je 35,9 miliona dinara sa PDV-om. Rok za izvođenje radova je 30 kalendarskih dana.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija