Tiszamente vállalat: A másodlagos nyersanyag elszállítása novemberben

  22 oktobar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

A Tiszamente kommunális szolgáltató Kft. a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat az alábbi beosztás szerint szállítja el novemberben: november 11-én Péterrévén és Pecesoron, november 25-án csak Péterrévén, november 12-én és 26-án Bácsföldváron és Radičevićen, november 13-án és 27-én az I. Helyi Közösség területén, november 14-én és 28-án a II. Helyi Közösség területén, november 15-én és 29-én pedig a III. Helyi Közösség területén.

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokba csak olyan műanyag flakonokat tegyenek, amelyekben élelmiszert tároltak, tejet, üdítőitalt, sört. Ne rakjanak a zsákokba olyan flakonokat, amelyekben olaj, vegyszer, hígító, zsírsav és mosogatószer volt.

Az alumínium dobozok közül is csak az üdítőitalos és sörös dobozokat rakják a zsákokba, ne tegyenek bele halkonzerves, pástétomos és vegyszeres dobozokat.

A papírok közül újrafeldolgozásra kerül a kartonpapír, az újság, a magazin, a csomagolópapír. Ne helyezzenek a zsákokba WC-papírt, törlőkendőt és zsebkendőt.

A másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákok szállítása külön járművel történik, nem a kukák ürítésével egy időben.

A Tiszamente – Óbecse kommunális szolgáltató Kft. téli munkaideje 7-15 óra, ezért a vállalat illetékesei kérik a polgárokat, hogy a másodlagos nyersanyaggal teljesen megtöltött zsákokat időben helyezzék házaik elé.

Drea és Mileševo helyi közösségekben a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat akkor szállítják el, amikor a kommunális hulladékot is.

B.M. (Fotó: pixabay.com)

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija