Komunalno preduzeće „Potisje“: Odnošenje sekundarnih sirovina u novembru

  22 oktobar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Komunalno preduzeće „Potisje“ Bečej obaveštava građane opštine Bečej da će se džakovi sa sekundarnim sirovinama u novembru odnositi prema sledećem rasporedu: 11. novembra u Bačkom Petrovom Selu i Poljanicama, a 25. novembra samo u Bačkom Petrovom Selu, 12. i 26. novembra u Bačkom Gradištu i Radičeviću, 13. i 27. novembra u I Mesnoj zajednici, 14. i 28. novembra u II Mesnoj zajednici i 15. i 29. novembra u III Mesnoj zajednici u Bečeju.

U džakove za sekundarne sirovine treba stavljati plastične boce u kojima su bili prehrambeni proizvodi kao što su sokovi, pivo, mleko, ali ne i plastične boce od jestivog ulja i jogurta, razređivača, sredstva za pranje posuđa, itd.

Prikupljaju se i limenke od prehrambenih proizvoda kao što su sokovi, energetska pića, piva i drugi osvežavajući napici, ali ne i konzerve od paštete, mesnog nareska, sardina i tunjevine, od farbe i lakova.

U džakove za prikupljanje sekundarnih sirovinu mogu se staviti sve vrste kartona, novina i papira za štampanje , ali ne i ubrusi , toalet papir i maramice.

Džakovi napunjeni sekundarnim sirovinama odnose se posebnim vozilom, ne u isto vreme kada se odnose kante za smeće.

U MZ Drljan i Mileševo džakovi sa sekundarnim sirovinama se odnose kada i komunalni otpad.

Zimsko radno vreme „Potisja“ je od 7 do 15 časova.

B.M. (Foto: pixabay.com)

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija