Zabrana kretanja od danas u 18 do ponedeljka: Od sledeće nedelje međugradski prevoz, dozvoljen rad frizerima, teretanama

  24 april 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zabrana kretanja počinje danas od 18 časova i trajaće do 5 sati ujutro u ponedeljak, saopštio je tu odluku nakon sednice Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon.

Rekao je da će penzioneri od sledeće nedelje imati jedan sat u istom intervalu od 18 do 1 sat ujutro. Kon je naveo da će stariji od 65 godina moći u šetnju danas posle 18 časova, na pola sata, i u nedelju, ne dalje od 600 metara od prebivališta. To će sledeće nedelje biti produženo na sat vremena.

Od ponedeljka, 27. aprila će, kako je na konferenciji za novinare najavio epidemiolog Predrag Kon, odlukom Vlade Srbije mere dodatno biti ublažene i biće dozvoljen rad  zatvorenih pijaca, frizerskih i kozmetičkih salona, fitnes centara i teretan, uz sve mere zaštite. Penzioneri od ponedeljka, 27. aprila imati jedan sat dnevno za šetnju od 18 časova do jedan sat ujutru, a predviđeno je i da ponovo počne da radi međugradski saobraćaj.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija