Pokrajinska vlada: Za adaptaciju dela sportskog centra 3,7 miliona dinara

  18 jun 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavnici Pokrajinske vlade posetili su danas sportski centar „Đorđe Predin Badža“ gde je potpisan ugovor vredan 3,7 miliona dinara o rekonstrukciji mokrih čvorova i svlačionica u prizemlju sportske ustanove, a tom prilikom su uručene i lopte Odbojkaškom klubu Bečej.

Saopšteno je da je Pokrajinska vlada do sada uložila oko 50 miliona dinara u rekonstrukciju sportskog centra, od toga 30 miliona dinara u sanaciju krova.

Potom je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, zajedno sa sekretarima Vukom Radojevićem i Vladimirom Batezom i direktorom Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljkom Kovačevićem i predsednikom opštine Draganom Tošićem obišao deo rekonstruisane Zelene ulice. U obnovu 1.000 metara te ulice uloženo je 135 miliona dinara, od toga je udeo pokrajinskog budžeta 93 miliona dinara.  

Prema rečima Milićevića, u opštinu Bečej je iz pokrajinskog budžeta u prethodne četiri godine investirano više od 800 miliona dinara u saobraćajnice, kanalizacionu i vodovodnu mrežu, a ulagano je i u poljoprivredu, podsticaje mladima u selima, sportske i školske objekte. On je najavio dalja ulaganja u opštinu i istakao da „svakodnevno kontaktiramo sa domaćim i stranim investitorima koji mogu da započnu poslovanje u ovoj opštini“.

Predsednik opštine Dragan Tošić rekao je da je zadovoljan saradnjom sa pokrajinom u protekle četiri godine i najavio rekonstrukciju ulica Zoltana Čuke i Danila Kiša.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija