Prva liga Srbije - U susret Ekonomcu

  27 mart 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Klub malog fudbala Bečej izuzetno uspešno igra u prolećnom delu ligaške sezone. Posle prve tri pobede nad Vranjem, Kalčom i Novim Pazarom, serija pobeda je nastavljena.

U petnaestom kolu pobeđena je, na bečejskom parketu, Fontana iz Čačka sa visokih 7:1, da bi u šesnaestom bila ostvarena i pobeda u Nišu nad ekipom Vintersport sa 3:2. Sada je KMF Bečej na trećem mestu tabele Prve futsal lige Srbije sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana Kalča, dok je na prvom mestu usamljen kragujevački Ekonomac.
U ponedeljak, 30. marta, sa početkom u 19,30 časova, u hali Sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, bečejska publika će imati priliku da pogleda pravu futsal poslasticu – KMF Bečej će u derbiju sedamnaestog kola ugostiti upravo lidera na tabeli, ekipu Ekonomca iz Kragujevca.
Bečejci su jednako uspešni i u takmičenju za Kup Srbije. Nakon što su na prethodnoj utakmici eliminisali zemunske Mungose u sredu uveče ista sudbina zadesila je i ekipu Novog Pazara. Bečejci su bili bolji sa 5:2. Ovom pobedom KMF Bečej se plasirao u polufinale Kupa Srbije.

ZoLJ

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija