Na putevima u Bečeju: Neobeležene udarne rupe

  07 oktobar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U ulicama u Bečeju u kojima je planirano krpljenje udarnih rupa već nekoliko dana stoje otvorene i neobeležene rupe (Zmaj Jovina, Petefi Šandor, Republikanska,Sinđelićeva itd.), koje predstavljaju opasnost za učesnike u saobraćaju.

Novinar Bečejskog mozaika je u ponedeljak, 6. oktobra o tome postavio pitanje direktoru nadležne Direkcije za izgradnju Goranu Matiću, koji je uz komentar „neka mi neko kaže kako može da se obeleži na takvom rastojanju i toliko mesta sa udarnim rupama u jednoj ulici“, odgovorio da su radovi u toku.
„U četvrtak, 2. oktobra, izvođač je imao malih tehničkih problema, u petak su radovi nastavljeni, za vikend se nije radilo. Danas, 6. oktobra, se radi dalje, ima više ekipa i zato su udarne rupe otvorene u više ulica, a prvenstveno se završavao posao na Sojarskom putu“, rekao je Matić.
U međuvremenu, vozači neka nagađaju gde su „otvorene“ udarne rupe kako bi prilagodili brzinu ili eventualno ih zaobišli da ne bi oštetili svoja vozila ili izgubili kontrolu nad njim, međutim, to je gotovo nemoguće, pogotovo noću.

Lj.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija