PRVA LIGA SRBIJE: Još jedan korak ka Prvoj A ligi

  08 februar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolisti Bečejca nadigrali su svoje kolege pre dva vikenda na gostovanju u Subotici sa 13:7 (2:4, 1:2, 3:4, 1:3). Da će celokupni bodovni plen otići iz Subotice, znalo se već posle prvog poluvremena kada je Bečejac vodio sa tri gola razlike (3:6). Jedinu četvrtinu u kojoj su domaći, najviše preko Bogdanovića, pružili otpor bila je treća deonica. U Subotici za Bečejac su nastupili Jerković, Korovljev (3), Brkljač, Krstonošić (3), Davidov, Cvetić, Popović, Marković, Tomašević (3), Naćuk (2), Prkosovački i Pe-lengić (2).

Prošlog vikenda Bečejac je odmarao a već sutra ga čekaju novi izazovi ka putu za elitu. Protivnik je Partizan II, treća ekipa beogradske ekipe. Goran Krstonošić, vođa ekipe u bazenu i van njega, smatra da su Beograđani, bez obzira na pobedu Bečejca u prvom kolu u svom bazenu, opasan protivnik.
- Fizički su čvrsta ekipa. Najviše opasnosti nam preti iz napada, to jest njihove ofanzive. Sa druge strane uveren sam da ćemo, najviše zahvaljujući našem iskustvu, napraviti još jedan korak ka Prvoj A ligi - iskren je Krstonošić.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija