PRVA B LIGA SRBIJE: Pao još jedan konkurent

  25 januar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Posle mesec dana pauze bečejski vaterpolisti nastavili su i više nego uspešno takmičenje u Prvoj B ligi Srbije. Nakon Zemuna i TENT-a još jedan od konkurenata Bečejca za ulazak u Prvu A ligu Srbije „pao“ je u bečejskom bazenu. Savladan je Šabac sa 10:7, po četvrtinama 2:1, 2:3, 2:2 i 4:1.

Da su gosti tvrd orah za vaterpoliste Bečejca pokazale su prve tri četvrtine u kojima su obe ekipe bile jednako dobre. U poslednju četvrtinu ušlo se sa rezultatom 6:6 i kada su svi pomislili da će se igra „gol za golom“ nastaviti i u poslednjoj deonici, „probudli“ su se Bečejci i za nekoliko minuta su presudili protivniku.
Za ekipu Bečejca nastupili su Jerković (14 odbrana), Korovljev (2), Brkljač, Krstonošić (4), Davidov, Cvetić, Pelengić, Popović, Marković, Tomićević (4), Srećković, Naćuk i Prkosovački.
Trener Bečejca Borko Marić zadovoljan je za njegovu ekipu važnom pobedom u momentu kada su ekipu napustili Ristić (otišao u Portugaliju) i Perić (otišao u Švajcarsku) i u prisustvu „rovitog” Krečkovića.
- Ovo je veoma značajna pobeda za nas. Veliko je pojačanje povratak Krečkovića u ekipu. Važno je i to da on ulazi u formu i da će u momentima kada će nam više biti potreban, biti u punoj snazi. Sledi nam gostovanje Spartaku u Subotici. Očekujem pobedu – rekao je Marić.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija