PRVA B LIGA SRBIJE: Bez Ristića i Krečkovića ka eliti

  11 januar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolo klub Bečejac nakon četvoronedeljne pauze nastavlja sledećeg vikenda takmičenje u Prvoj B ligi Srbije utakmicom na svom bazenu protiv Šapca.

Nova godina je, kada je u pitanju igrački kadar, donela novine. Dosadašnji centar Bečejca Nebojša Ristić napustio je klub i karijeru je nastavio u Pečalbi u Portugaliji, dok je nastup Krečkovića pod znakom pitanja. I pored toga, u redovima trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli pozitivna je atmosfera.
Trener Borko Marić ozbiljno shvata narednog protivnika, koji se u odnosu na prethodnu godinu i prethodni deo prvenstva značajno pojačao.
- Praktično igramo bez centra. Ali i bez toga, pošto igramo na svom terenu i kvalitetnija smo ekipa, očekujem pobedu nad Šapcem, koji slovi za jednog od favorita za ulazak u Prvu A ligu Srbije. Poslednje što smo čuli o toj ekipi je da su se znatno pojačali dovođenjem trojice momaka iz kragujevačkog Radničkog na pozajmicu. Spremni su oni, spremni smo i mi, te očekujem dobar meč - rekao je Marić.

I.S.

Ispravka

U članku o izboru sportiste godine u 619. broju Bečejskog mozaika greškom smo objavili sliku Tanje Slavnić, koja je preuzela priznanje za najbolju sportistkinju umesto Nine Kaćanski koja nije bila prisutna na svečanosti dodele nagrada.
Izvinjavamo se Nini Kaćanski, Tanji Slavnić i čitaocima.

Redakcija Bečejskog mozaika

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija