PRVA B LIGA SRBIJE: Dupla pobeda za kotu broj dva

  28 decembar 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolisti Bečejca imali su u prethodna dva kola dve značajne pobede, jednu protiv jednog od konkurenta za ulazak u Prvu A ligu, Zemuna na njegovom terenu sa 10:6 i drugu na svom terenu protiv „otpisanog” Proletera iz Zrenjanina sa 18:5 (5:0, 2:1, 5:2, 6:2). Posle dva trijumfa Bečejac zauzima drugo mesto na tabeli sa bodom manje od prvoplasiranog Naisa.

U derbiju kola sa Zemunom presudilo je iskustvo igrača Bečejca, koji su tokom celog meča „držali“ utakmicu u svojim rukama. Sledeći duel po redu sa komšijama iz Banata bio je više trenažni proces za Bečejce. Jedini deo meča u kom su se domaći igrači opustili bila je druga četvrtina, dok su u ostalih tri četvrtine do vrha napunili mrežu gostiju. Za ekipu Bečejca u subotnjem meču sa Proleterom nastupili su Jerković, Korovljev, Brkljač (2), Krstonošić (2), Ristić (2), Čepić (2), Pelengić, Popović (1), Marković, Tomićević (1), Perić (4), Naćuk (3) i Davidov (1).
Iz VK Bečejac poručuju da su zadovoljni ostvarenim rezultatima u prethodna dva kola, koji pokazuju uspon forme i kvaliteta ekipe.
Naredni protivnik Bečejca je još jedan od konkurenata za ulazak u Prvu A ligu Srbije, Šabac. Utakmica je na programu 19. januara.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija