MZ „Todor Dukin“: Izmuljivanje kanala

  23 novembar 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na ponovljenom konkursu za izbor izvođača radova za uređenje atarskog puta od fabrike „8. oktobar“ do Srbobranskog puta izabrano je preduzeće DTD Srednja Bačka, koje je ovaj posao uradilo u predviđenom roku.

U drugoj fazi posla, uređen je atarski put u dužini od 230 metara.
Sekretar Mesne zajednice „Todor Dukin“ Ervin Karolji je rekao da je mesna zajednica učestvovala na pokrajinskom konkursu sa projektom za izmuljivanje kanala u Donjem parku: „Konkurisali smo kod pokrajine zajedno sa opštinom, jer lokalna samouprava treba da finansira jednu trećinu posla, trećinu finansira DTD ’Srednja Bačka’, a trećinu pokrajina. Očekujem da ćemo rezultate konkursa znati do kraja meseca“.
Sekretar mesne zajednice je rekao da su predstavnici lokalne samouprave tražili spisak prioritetnih poslova u ovoj mesnoj zajednici, kao i spisak neasfaltiranih ulica: „Na prvom mestu je rešavanje problema vodosnabdevanja u Botri i problema koje uzrokuju podzemne vode, a u vezi neasfaltiranih ulica u Botri je prioritet Kanalska ulica. Postoji mogućnost da se u neasfaltiranim ulicama naspe lomljeni asfalt koji se skida sa Petrovoselskog puta, kao privremeno rešenje“.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija