PRVA B LIGA SRBIJE: Pojačanja za Prvu A ligu

  09 novembar 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Vaterpolo klubu Bečejac ove sezone ima nekoliko značajnih promena. Klupu je napustio trener Darko Peslać, a nasledio ga je njegov prethodnik Borko Marić. Kvalitetna su i imena u pojačanjima. Od sezone 2012/13. boje Bečeja braniće novi-stari igrači Goran Krstonošić, Vladimir Krečković, Zoran Perić, Nebojša Ristić i golman Zoran Jerković.

Nova postava Bečejca ka putu ka Prvoj A ligi već će sledeće subote da odmeri snage sa drugim timom Partizana. Utakmica počinje u 19 časova na zatvorenom bazenu OSC-a „Mladost“.
Trener Bečejca Borko Marić smatra da njegova ekipa može da osvoji jedno od prva dva mesta u ligi, koji vodi ka razigravanju sa osmoplasiranom i sedmoplasiranom ekipom u ligi.
- Ove godine liga broji deset klubova. Naš cilj je da osvojimo jedno od prva dva mesta u ligi i da preko razigravanja uđemo u Prvu A ligu. Cilj je realan, s obzirom na igrački kadar kojim raspolažemo, ali da nam neće sve ići lako, pokazuje i to što će nam se Krečković pridružiti tek u drugoj polusezoni, jer do tada trenira u Novom Sadu. U Novom Sadu samostalno treniraju još neki igrači, reč je o studentima. Studenti koji su u Subotici trenirauju sa mlađim kategorijama Spartaka, što je takođe problem. Oni ne mogu da treniraju sa seniorima, jer je stav njihove uprave da će oni špijunirati za nas, što je besmisleno. Želeo bih da se zahvalim OSC-u „Mladost“ i lokalnoj samoupravi na terminima za treninge, kao i na tome što nisu naplaćivali termine za naše sparing utakmice, što je u određenom prethodnom periodu bio slučaj - izjavio je Marić.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija