Prva B liga: Zadovoljni rezultatima

  27 april 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nakon završetka ligaškog dela Prve B lige Bečejac je kao petoplasirana ekipa ušao u plej-of takmičenje za ulazak u baraž za popunu Prve A lige Srbije. Protivnici Bečejca bili su beogradski klubovi Singidunum i Partizan Rajfajzen II, TENT iz Obrenovca, Zemun i Dunav iz Novog Sada. Ulaskom u plej-of Bečejci su postigli cilj, a predvođeni trenerom Darkom Peslaćem fokusirali su se na doradu pojedinih segmenata igre.

- Plej-of je bio naš glavni cilj. Rezultati više nisu bili bitni, već sama igra i način na koji moji igrači odrađuju zacrtanu taktiku. Kada podvučem crtu, zadovoljan sam ostvarenim rezultatom, koji se uz trenutni rad i nekoliko pojačanja može znatno povećati. Pregovaramo sa našim nekadašnjim igračima, Bečejcima koji su svoju karijeru nastavili kao pečalbari, Zoranom Perićem i Vladimirom Krečkovićem, kao i sa nekoliko igrača mlađih kategorija - izjavio je Peslać.
Sada su igrači na dvomesečnom odmoru, a njihovo ponovno okupljanje zavisiće pre svega od kraja Prvenstva Vojvodine za igrače koji su rođeni 1995. godine i mlađe.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija