Plej-of Prve B lige Srbije: Tesno sa TENT-om, poraz od Zemuna

  13 april 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolisti Bečejca poraženi su u poslednja dva kola plej-of takmičenja Prve B lige Srbije. Prvo su prošlog utorka kod kuće poraženi od Zemuna sa 12:6 (2:2, 4:1, 4:2, 2:1), a potom i u Obrenovcu od domaćeg TENT-a sa 13:12 (2:3, 5:5, 1:3, 5:1).
Bečejci su bolju partiju pružili u gostima, nego na svom terenu, gde je Zemun polovinom treće četvrtine odredio pobednika. U Obrenovcu presudila je poslednja deonica, kada su Bečejci posustali i dozvolili protivniku da nadoknadi minus od tri gola, povede i trijumfuje minimalnom pobedom.

Na meču sa Zemunom u listu strelaca su se upisali Naćuk (3), Brkljač (1), Vulović (1) i Tomićević (1), koji je bio siguran i četiri dana kasnije u Obrenovcu, kada je tri puta poentirao, dok su golove za Bečejac postigli i Bo¬kun (4), Vu¬lo¬vić (2), Br¬kljač (1), Stra¬i¬nov (1) i Pe¬len¬gić (1).
Stefan Naćuk, trostruki strelac u meču sa Zemunom, smatra da je njegova ekipa znatno bolje mogla odigrati prethodna dva kola.
- Jednostavno, nismo igrali našu igru, da li zbog toga što je kraj prvenstva, ili nečega drugog, ne znam, ali to jednim delom nismo bili mi. Sutra nam predstoji utakmica sa Singidunumom, što će biti i poslednje kolo takmičenja. Singidunum je tvrda, jaka ekipa. Predstoji nam težak okršaj, ali ukoliko damo sve od sebe, možemo se nadati pozitivnom rezultatu - optimista je Naćuk.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija