Kancelarija za mlade i Info centar: Promocija informatora

  31 decembar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Povodom završetka projekta Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., u utorak je u prostorijama Centra za decu i mlade opštine održana prezentacija prvog štampanog informatora za mlade i internet stranice Info centra mladih (www.infokzm.tk).
U realizaciji projekta, od septembra do kraja decembra, učestvovali su učenici tri srednje škole iz Bečeja.

Projekat koji su finansirali Ministarstvo omladine i sporta i lokalna samouprava preko Kancelarije za mlade opštine, predstavlja jedan od programa implementacije Lokalnog akcionog plana za mlade.
Učenici koji su učestvovali u izradi informatora prvo su prošli obuku, a potom su anketiranjem mladih odabrali oblasti koje pokrivaju njihova interesovanja.
U informatoru se nalaze osnovne informacije o omladinskom aktivizmu, informisanosti i mobilnosti mladih, zdravstvu i socijalnoj zaštiti, obrazovanju, zapošljavanju i preduzetništvu, kulturi, turizmu, ekologiji i životnoj sredini, sportu i zabavi, na srpskom i mađarskom jeziku.
Pored štampane brošure i internet stranice koja će biti obimnija i redovno ažurirana, u sve tri srednje škole su postavljene i oglasne table gde će biti postavljene informacije o aktivnostima, dešavanjima i sekcijama u školama.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija