Filmski vikend u Gradskom pozorištu: Drugi deo filma Zona Zamfirova i Snežna kraljica za vikend

  09 februar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U petak, subotu i nedelju u Gradskom pozorištu u okviru filmskog vikenda biće prikazan film Zona Zamfirova drugi deo i treći deo animiranog hita Snežna kraljica pod naslovom „Vatra i led“.
Za Zonu Zamfirovu projekcije su u 18 i 20 časova u petak i subotu a u nedelju su predviđene tri projekcije u 16, 18 i 20 časova.
Treći deo ruskog crtanog 3D filma Snežna kraljica – „Vatra i led“ - koji je sinhronizovan, biće prikazan u subotu sa početkom u 16 časova.

U filmu Zona Zamfirova, kako piše u promotivnom tekstu sajta Cineplexx.rs „Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva Zona Zamfirova, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.“

Zona Zamfirova drugi deo:
10. februar u 18.00 i 20.00
11. februar u 18.00 i 20.00
12. februar u 16.00, 18.00 i 20.00
Projekcija ruskog 3D animiranog filma:
Snežna Kraljica 3: Vatra i led (animirani, sinhronizovan)
11. februar u 16.00

Što se tiče Trećeg nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica može se reći da će najmlađi imati prilike da gotovo sat i po uživaju u dogodovštinama Gerde koja sa svojim prijateljima odlazi na putovanje u potragu za svjim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…
Ulaznice za pojedinačnu projekciju koštaju 250 dinara.

B.M.

 

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija