Konkurs za medijske projekte u Bečeju: Predsednik opštine oformio komisiju za ocenu projekata

  14 april 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Bečej objavljeno je rešenje predsednika opštine Dragana Tošića (doneto 6. aprila) o imenovanju članova stručne komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Bečej za 2017. godinu.

Medijske projekte će ocenjivati komisija u sastavu Vladimir Jovanović, kako se navodi, ispred Udruženja turističkih novinara i pisaca u turizmu Srbije – FIJET Srbija, Katarina Filipović, ispred RAB Srbija i Marko Ivanić, koji je podneo samostalnu prijavu.

U roku za podnošenje prijava za imenovanje članova komisije primljeni su sledeći predlozi: ANEM i Lokal pres su predložili Miodraga Mandića, UNS Predraga Ravu, NUNS i NDNV Darka Špera, Društvo novinara Srbije Slavišu Dabižljevića, RAB Srbija Katarinu Filipović, Udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu Srbije Vladimira Jovanovića, dok su Marko Ivanić, Slađana Zečević, Slaviša Rajc i Danijela Romandić podneli samostalne prijave.

Zakonom je propisano da se većina članova komisije imenuje na predlog novinarskih i medijskih udruženja.

U obrazloženju rešenja o izboru članova komisije za ocenjivanje medijskih projekata piše da je predsednik opštine Bečej, „uzimajući u obzir biografije predloženih članova“, odlučio da komisiju čine navedene ličnosti.

U rešenju objavljenom na sajtu opštine ne navode se biografije predloženih i izabranih članova komisije. 

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija