Fudbal – Vojvođanska liga sever 29. kolo: Fudbaleri Bečeja potvrdili plasman u Srpsku ligu

  27 maj 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fudbaleri Bečeja su pobedom u Subotici potvrdili prvo mesto i kolo pre kraja prvenstva obezbedili titulu prvaka Vojvođanskog severa i izborili plasman u viši rang takmičenja.

Bečejci su prema očekivanjima ostvarili 25. prvenstvenu pobedu na gostovanju u Subotici protiv istoimene ekipe. U utakmici 29. kola u kojoj su imali ulogu favorita, bili su ubedljivi i porazili su poslednjeplasiranu ekipu na tabeli rezultatom 5:0 i uvećali svoj saldo na 77 bodova.

Na drugom mestu je ekipa Sloge iz Čonoplje koja je uoči ovog kola sa četiri boda zaostatka još imala teoretske šanse da možda može osvojiti prvu poziciju ukoliko ekipa Bečeja načini kiks i bude poražena u poslednje dve utakmice a oni savladaju svoje rivale. Međutim, do ovakvog gotovo neverovatnog epiloga neće doći, jer su se Bečejci rezultatom na terenu pobrinuli da kombinatorika i teorija budu na njihovoj strani i u praksi.
Fudbaleri Sloge su u Srpskom Miletiću pobedili ekipu Zadrugara sa 7:2 i osvojili su tri boda ali to neće uticati na konačan plasman jer Bečejci su sa 77 osvojenih bodova nedostižni za ekipu iz Čonoplje koja je sakupila ukupno 73 boda a do kraja prvenstvene trke je ostalo još jedno kolo.

U ostalim utakmicama aktuelnog takmičenja dadam su se sastali:
Mladost – Polet 8:1
Potisje – Mladost APA 3:3
Tekstilac – Srbobran 2:3
Radnički – OFK Vrbas 1:2
Tisa – tavankut 1:1
Sutra od 17 časova u Gložanima se sastaju:
Budućnost – Bačka

V.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija