Prijave protiv nadležnih u Komunalcu: Postupak je završen

  23 april 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prekršajni postupak protiv nadležnih u Javnom preduzeću Komunalac na osnovu prekršajnih prijava koje je podnela Marija Šagi načelnica Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove i zaštitu životne sredine, okončan je u Prekršajnom sudu Bečej prošlog četvrtka. Sudija Zoltan Takarić, do pravnosnažnosti presude, nije želeo da komentariše ishod postupka.

Načelnica Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove i zaštitu životne sredine, podnela je prekršajne prijave protiv Komunalca, jer parking mesta nisu bila očišćena od snega što je protivno čl. 34, st. 1, tč. 1 i st. 2 Odluke o parkiranju.
Zaprećene kazne za ovakav prekršaj su od 5.000 do 500.000 dinara za pravno lice i 250 do 25.000 dinara za odgovorno lice (po „staroj“ Odluci o parkiranju).
Odluka je izmenjena i dopunjena (usvojeno na sednici Skupštine opštine 8. aprila), a novčane kazne su sada od 50.000 dinara do milion za pravno i od 2.500 do 75.000 dinara za odgovorno lice. Postupak u Prekršajnom sudu je vođen po prvobitnoj Odluci o parkiranju.    

S.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija