Pozorišni klub: Koncert „Velikog prezira“

  26 mart 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prošlog petka u pozorišnom klubu gostovala je grupa „Veliki prezir“ iz Vrbasa koja je bečejskoj publici već poznata, jer je prethodnih godina često nastupala u Bečeju.

„Veliki prezir“ postoji šesnaest godina tokom kojih je u svom sastavu imao niz talentovanih muzičara, a postava koju čine Boris Mladenović (bas), Robert Radić (bubnjevi), Robert Telčer (gitara) i Vladimir Kolarić (vokal i gitara) je aktuelna poslednje četiri godine i po mišljenju vođe benda Vladimira Kolarića, predstavlja, u stvari, pravi „Veliki prezir“. Do sada su izdali tri albuma i desetak singlova, a poslednji album pod nazivom „Nikadjekraj“ se u prodaji pojavio krajem godine.
„Pošto nam je album izašao negde pred Novu godinu, trenutno se nalazimo na promotivnoj mini turneji i ovo u Bečeju je prvi koncert u nizu. Potom su na redu svirke u Novom Sadu, Zrenjaninu, Beogradu, posle idemo za Mostar, Banjaluku, zatim u Suboticu“, kaže Kolarić.
Grupa svira rok muziku koju komponuju članovi benda, dok je Vladimir Kolarić tvorac tekstova koji su odlično prihvaćeni kod publike, što se moglo videti i na ovom koncertnom nastupu kada su gotovo svi prisutni u pozorišnom klubu pevali hit numere „Suncokreti“, „Danima“, „Dobro je“...
Tokom dva sata svirke vladala je izuzetno dobra atmosfera koja je  kulminirala ovacijama, aplauzom i pozivom na bis, te su članovi grupe „Veliki prezir“ izveli i jednu kompoziciju bečejske grupe „Eva Braun“.
Nastupom i koncertom su zadovoljni i posetioci i članovi grupe „Veliki prezir“, koji su izjavili da je „publika bila odlična, a atmosfera ’ludilo’“, međutim, muzika je ipak bila preglasna za mali prostor pozorišnog kluba.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija