musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

Radovi na elektrodistributivnoj mreži 21. i 22. juna: Isključenja u Bačkom Petrovom Selu i Bečeju

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži 21. i 22. juna od 9 do 14 časova biće prekinuta isporuka električne energije u Bačkom Petrovom Selu u ulici Dr Kiš Imrea od Ciraki Feter Imrea do Puškinove,  u ulici Jožef Atile od centra do Puškinove, u ulici Blagoja Brančića od Zmaj Jovine do Puškinove, u Pante Popovića od Slobode do Đure Jakšića, u ulici Omladinska od Zmaj Jovine do Laze Kostića, u ulici Teodora Iliča Češljara od Zmaj Jovine do Đure Jakšića, u Vuka Karadžića od Zmaj Jovine do Slobode, u ulici Partizanska od Slobode do Đure Jakšića, u Braće Majšai, Time Kovačeva, Rab Ferenca, u ulici Ciraki Feter Imrea od Jožef Atile do Blagoja Brančića, u ulici Zmaj Jovina od Dr Petera Đetvaija do Blagoja Brančića, u Slobode od Dr Kiš Imrea do Partizanske, u Vladimira Nazora od Dr Kiš Imrea do Teodora Iliča Češljara i u ulici Laze Kostića od Dr Kiš Imrea do Teodora Iliča Češljara.

Read more...

Ispitivanje zemljišta u vrtiću i školama na teške metale: Nakon merenja mišljenje stručnjaka s predlogom mera

Uzorkovanje zemljišta u dvorištima centralne zgrade PU „Labud Pejović“, OŠ „Šamu Mihalj“ i OŠ „Petefi Šandor“ u Bečeju predstavnici Instituta vatrogas – laboratorija iz Novog Sada trebalo je da urade u toku današnjeg dana (13. jun), međutim, uzorkovanje do 12 časova delimično je urađeno samo u dvorištu dečjeg vrtića zbog kiše.

Read more...

Prijem osvajača medalja Marka Tomićevića i Marka Novakovića: Evropsko zlato i srebro za Bečejce

Marko Tomićević i Marko Novaković zlatni i srebrni kajakaši iz Bečeja na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Beogradu, su danas na svečanom prijemu koji je za njih organizovao predsednik opštine Dragan Tošić, pre svega izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima i najavili, ako uspeju, nastavak niza izvanrednih rezultata i na Svetskom prvenstvu.

Read more...

Revija kratkometražnog filma u petak u pozorištu: Od socijalne drame do storije o nemoći

Revija kratkometražnog filma u okviru festivala „Bečej noću“ počinje 15. juna u bašti Pozorišnog kluba od 20 časova, a u slučaju kiše filmovi će biti prikazani u velikoj sali Gradskog pozorišta.

Ranije je najavljeno da će na reviji biti prikazano desetak filmova, ali je selektor, publicista Ivan Kovač iz Bečeja, od pristiglih 36 izabrao 7, kako je navedeno, „rukovodeći se kriterijumima umetničke uspelosti, ali i poetičko-tematske raznolikosti selekcije“.

Read more...
Subscribe to this RSS feed