musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Zbog vremenskih uslova prekinuta rekonstrukcija Dositejeve ulice: Put će biti posut tucanikom – nastavak radova 2018.

Rekonstrukcija Dositejeve ulice je prekinuta zbog vremenskih uslova i taj posao neće biti okončan ove godine iako je tako planirano.

Koordinatorka projekta, pomoćnica predsednika opštine Sandra Popov istakla je da je zastoj u građevinskom delu poslova prouzrokovan zbog toga što je bilo potrebno da se izgradi nova kanalizacija i vodovod, uprkos tome što to projektom nije bilo planirano, jer kada su započeti zemljani radovi, stare vodovodne cevi od azbesta su počele da pucaju, te je započeta izgradnja novog sistema. Taj posao radi JP Vodokanal. Do sada je izgrađena kanalizacija i vodovod od benzinske pumpe kod Gradskog pozorišta do škole „Zdravko Gložanski“, a i dalje se radi uprkos otežanim uslovima na terenu. U Vodokanalu kažu da će do 15. decembra biti okončano postavljanje cevi za vodovod i kanalizaciju do Trga Čilag.

Potom će izvođač radova, firma „Put invest“, da poravna teren i u Dositejevoj ulici biće posut tucanik. Na taj način biće omogućeno korišćenje te ulice u kojoj su pošta, lekarska ordinacija, dve škole i zgrada kolektivnog stanovanja.
Nastavak rekonstrukcije Dositejeve se očekuje u 2018. godini, čim temperatura bude u plusu, rekla je koordinatorka projekta.

Do sada je u toj ulici urađen toplovod, deo kanalizacije i vodovoda.

K.D.F.

Rate this item
(1 Vote)
back to top