musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Opštine Bečej i Novi Bečej izabrane su za domaćina 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine koja će biti održana 2019. godine.

Na sednici Olimpijskog komiteta proteklog vikenda u Srbobranu, gde su se odigravale 11. olimpijske sportske igre radnika Vojvodine, većinom glasova odlučeno je da organizacija naredne radničke olimpijade bude dodeljena opštinama Bečej i Novi Bečej. Sa 17 glasova Bečej i Novi Bečej pobedili su opštine Temerin i Žabalj u drugom krugu izbora, dok je opština Senta ispala u prvom krugu.

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić čestitala je novim domaćinima: „Želela bih od srca da čestitam opštinama Bečej i Novi Bečej na ubedljivoj pobedi. Ova sportska pobeda ne samo što će dovesti završnu manifestaciju Sportske olimpijade radnika Vojvodine u ove opštine, već će puno značiti svim njihovim žiteljima jer uloga domaćina SORV-a nije samo organizacija završnih takmičenja, već i izgradnja i sanacija sportske infrastrukture. Takođe, želim da istaknem da je sport izvojevao još jednu pobedu u našem društvu jer će se i u narednom periodu vojvođanski radnici baviti rekreativno sportom, a u isto vreme družiti na jedan zdrav i kvalitetan način“, izjavila je Tepić“, navodi se u saopštenju na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Lj.M.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top