musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

JP Toplana: Funkcionalne probe pre početka grejne sezone

Javno preduzeće Toplana Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja (SDG) da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2017/18. godine, počevši od danas, 2. oktobra, obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

U toku funkcionalne probe radnici JP Toplana dopuniće vodom i staviti pod pritisak vrelovodnu mrežu, toplotne podstanice i kućne instalacije centralnog grejanja kupaca i obavljaće proveru funkcionalnosti postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom na to da sistem daljinskog grejanja nekoliko meseci nije bio u funkciji, mogu se očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnim instalacijama centralnog grejanja. Zbog toga iz Toplane mole korisnike daljinskog grejanja da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnim instalacijama.

U slučaju curenja na kućnim instalacijama, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži mole se korisnici da obaveste tehničku službu Toplane na brojeve telefona 021/6915-470 ili 021/6912-761.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15. oktobra, a izuzetno može da počne ranije, ako tri dana uzastopno u 21 čas temperatura vazduha iznosi 12⁰C ili manje, saopšteno je iz JP Toplana.

B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top