musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Atletski klub Bečej: „Trčimo za Tisu“ i humanitarna akcija

Takmičenje „Trčimo za Tisu 2018“ u organizaciji Atletskog kluba Bečej biće održana u nedelju, 15. aprila, u centru Bečeja.

Organizatori računaju na oko 300 učesnika, dece i odraslih.
Manifestacija počinje već oko 9 sati ujutro, a u 11.30 časova počinju trke za decu, koja će se oprobati u trkama na dve deonice, staza od 400 metara namenjena je za decu do četvrtog razreda osnovne škole, a na 800 metara starijim đacima osnovnih škola.
Za odrasle i starije maloletnike – uz dozvolu roditelja ili staratelja – dužina staze je 10 kilometara. Glavna trka na 10 kilometara počinje tačno u podne.
Organizatori su pripremili 48 pehara pobednicima u nekoliko kategorija. Priznanja će biti podeljena u apsolutnoj kategoriji u ženskoj i muškoj konkurenciji, za najuspešniju Bečejku i najuspešnijeg Bečejca, kao i u više starosnih kategorija. Zainteresovani za trku još uvek se mogu prijaviti za takmičenje, na sam dan takmičenja, 15. aprila.
Manifestacija „Trčimo za Tisu“ ima i humanitarni karakter, jer će Atletski klub Bečej u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej prikupljati novac za rehabilitaciju dečaka iz Bečeja koji ima cerebralnu paralizu.

B.M.

(Foto: pixabay.com)

Rate this item
(0 votes)
back to top