musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Postavljeno dvadesetak klupa na Pogači: Narednih nedelja još klupa, kante za smeće i žardinjere

Dvadesetak novih klupa je danas postavljeno na gradski trg, a u narednim nedeljama će biti montiran ostatak naručene količine, te će na nekadašnjoj Pogači biti ukupno 65 klupa sa naslonom i 17 bez naslona, kao i 40 kanti za smeće i 11 ukrasnih žardinjera.

Predsednik opštine Dragan Tošić je izrazio nadu da će urbani mobilijar dugo da krasi trg, ali je napomenuo da osim postojeće kamere na gradskoj kući, na objekte oko trga biće postavljeno još nekoliko kako bi se i na taj način zaštitila javna imovina.

Klupe će, kako je rekao, biti sklonjene za manifestaciju „Bečej noću“ koji se održava 16. juna na trgu, a potom će ih vratiti na mesto.

U vezi sa manifestacijom „Bečej noću“ Tošić je objavio da će umesto grupe „Parni valjak“, čijem pevaču su lekari zabranili nastupe, 16. juna nastupiti „Bajaga i instruktori“, a Dejan Cukić, koji je najavljen kao voditelj programa, takođe će nastupiti s „Spori ritam bendom“, ostali učesnici programa su pevačica Ruža Magdolna, „Eva Braun“ i „Ničim izazvan“.

Zasad ne radi ni mala fontana na trgu, a prema Tošićevim rečima, biće popravljena (kamenčić je zaglavljen unutar fontane) naredne nedelje o trošku izvođača radova.

Komunalac je ugovor o nabavci urbanog mobilijara zaključio 18. aprila s jedinim ponuđačem u postupku javne nabavke, s firmom „Baza“ iz Bečeja na 2,47 miliona dinara, koja je bila i jedini ponuđač.

K.D.F.

Last modified on
Rate this item
(1 Vote)
back to top