Bečej

U poslednja 24 časa (od 11. do 12. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 13 osoba, a nijedna nije pozitivna na kovid-19, saopšteno je 12. avgusta iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

Dom zdravlja Bečej će od 14. avgusta imati ginekologa na raspolaganju svakog dana, „zahvaljujući finansijskoj podršci lokalne samouprave“, saopštila je danas direktorka zdravstvene ustanove Kosana Nešić.

U poslednja 24 časa (od 10. do 11. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 11 osoba, a jedna je pozitivna na kovid-19, saopšteno je 11. avgusta iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

U poslednja 24 časa u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 28 građana. Od tog broja testiranih dvoje je pozitivno na kovid-19, saopšteno je 10. avgusta iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

Štab za vanredne situacije opštine Bečej poslednjih dana, osim dnevnih podataka o broju zaraženih koronavirusom na brzom (serološkom) testu, saopštava i broj pozitivnih na PCR testovima, kao i ukupan broj zaraženih od početka novog talasa epidemije koronavirusa, ali samo na brzim testovima, te zbog toga postoje nejasnoće u vezi sa ukupnim brojem zaraženih na teritoriji opštine.

U poslednja 24 časa (od 6. do 7. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 18 građana. Od tog broja testiranih troje je pozitivno na kovid-19, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

U poslednja 24 časa (od 5. do 6. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 6 osoba, od kojih je jedna pozitivna na koronavirus.

Tretman suzbijanja larvi i odraslih formi komaraca na teritoriji opštine Bečej najavljen je za 10. avgust, ukoliko se steknu odgovarajući meteorološki uslovi.

Pre četiri godine je porušena nekadašnja Svilara, čak i u ruševnom stanju monumentalna građevina.

U poslednja 24 časa (od 4. do 5. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 15 građana. Od tog broja testiranih četvoro je imalo pozitivan rezultat na testu na kovid-19, saopštio je Štab za vanredne situacije opštine Bečej.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija