musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Kullancs- és szúnyoglárva irtási akció április 28-tól 30-ig: A méhészek távolítsák el a kaptárakat a kezelési területekről

Megfelelő időjárási viszonyok esetén Becse község területén április 28-tól 30-ig kullancs- és szúnyoglárva irtási akciót terveznek AQUA K-OTHRINE 20EW kullancsirtó és a LARVASTOP ZG szúnyoglárva-irtó vegyszerekkel.

Az akció helyszínei Becsén: a Tisza menti sáv, a Fehér Hajó Szállodánál levő sétány, a Kis Vadásznál az Alsó park folytatásában lévő kis park, a sportközpontnál levő Goran park, a kempingtelepnél levő játszótér és a telep, a Veljko Vlahović telep játszótere (a Rade Stanišić u. folytatásában), az Ivan Perisić Helyi Közösség bejárati része, a sörgyárnál található játszótér, az újfalusi kispiacnál levő játszótér, a vasúton túli terület a Vándorcsárdánál, a gyermekorvosi rendelőnél levő Felső park, a 7 SKOJ titkár telepen levő játszótér, a Zdravko Gložanski Általános Iskolánál levő játszótér, a segédfutballpálya, a hídnál levő játszótér (a J. J. Zmaj u. vége), a zsilipnél levő töltés sávja egészen a hídig, Dudara (játszótér a Vajdasági Brigád utcánál), a vásártér.
Az akció helyszínei Péterrévén: a központi park, a futballpálya körüli terület, a Tisza-part egy része, ami sétányként használatos, a Makádi óvoda.
Az akció helyszínei Bácsföldváron: az óvodánál és az iskolánál levő játszótér, a futballpályánál levő játszótér, Bácsföldvár Csúrog felé vezető kijáratánál levő játszótér, a marhapiacnál levő játszótér.
Az akció helyszínei Csikériapusztán: a központ – a játszótér és a helyi közösség környéke (park), a Szenttamási út melletti tölgyerdő.
Az akció helyszínei Mileševón: a futballpálya és az óvodánál levő játszótér.
Az akció helyszíne Dreán: iskola – játszótér.
Az akció helyszínei Pecesoron: az iskola-óvoda udvara – a helyi közösség körüli terület, az új játszótér területe.
A helyi önkormányzat illetékesei értesítik a méhészeket, hogy a kaptárakat a felsorolt kezelési területektől legalább 5 kilométer távolságra vigyék, továbbá hogy a vegyszer hatása 3 napig tart.

B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top