Sednica SO Bečej 10. decembra: Usvajanje budžeta

  04 decembar 2009
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Za 10. decembar sazvana je 20. sednica Skupštine opštine Bečej na kojoj bi trebalo da se donese budžet opštine za 2010. godinu.

Kako sada stoje stvari, lokalni parlament će izvesno vreme - makar do sledeće sednice - imati jednog odbornika manje, jer je odbornik „Kao jedne kuće“ Zoran Subotički podneo ostavku na ovu funkciju, a dnevnim redom sednice Skupštine opštine nije predviđeno da neki drugi član „Kao jedne kuće“ preuzme funkciju Subotičkog.
Na sednici Skupštine opštine trebalo bi da se izmeni Statut opštine, da se uskladi Prostorni plan opštine sa Zakonom o planiranju i izgradnji, a potom će odbornici doneti odluke o izradi Plana generalne regulacije naselja Bečej, o javnim zelenim površinama i o prestanku važenja odluke o držanju domaćih životinja.
Lokalni poslanici trebali bi da daju saglasnost na Statut Gradskog muzeja, na odluku o izmeni Statuta Narodne biblioteke, na izveštaj o realizaciji godišnjeg programa rada Dečjeg vrtića „Labud Pejović“ za 2008/2009. godinu, ali i da usvoje program rada vrtića za 2009/2010. godinu.
Kraj sednice je rezervisan za razrešenje i izbor člana u Upravnom odboru Toplane i za razrešenje i izbor članova u školskim odborima pojedinih škola u Bečeju.  

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija