Evropski omladinski centar sa Kancelarijom za mlade: Mladi uče o zastupanju sopstvenih interesa

  27 oktobar 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Evropski omladinski centar Vojvodine u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej 26. oktobra je u Bečeju održao dve radionice u okviru projekta „Organizuj se za zajednicu”, u kojima su učesnici bili učenici Ekonomsko-trgovinske i Tehničke škole.

Ovaj projekat sprovodi se 2018, 2019. i 2020. godini u okviru implementacije programa i aktivnosti definisanih aplikacijom Grada Novog Sada, Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019. godine (OPENS 2019) koji je Vlada Republike Srbije proglasila projektom od nacionalnog značaja.

Aktivnosti i teme koje su obuhvaćene na radionicama imaju za cilj da informišu mlade kako da najuspešnije i najlakše zastupaju svoje interese kroz omladinski aktivizam, unapređujući kvalitet života mladih, kao i njihovo ostvarivanje prava i jednakih mogućnosti učešća u različitim oblastima društvenog života.

Radionice će, interaktivnim aktivnostima, staviti fokus na osnaživanje mladih da doprinesu donošenju odluka koje su od značaja za njihovu budućnost i poboljšanje njihovog položaja u društvu.

B.M.

 

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija