Kancelarija za mlade opštine Bečej: Foto-konkurs „Sreća je za mene...“

  30 oktobar 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kancelarija za mlade opštine Bečej raspisuje foto-konkurs „Sreća je za mene...“ za mlade od 15 do 30 godina sa teritorije opštine Bečej.Prijave na konkurs se primaju do 28. novembra.

Iz Kancelarije za mlade pozivaju zainteresovane da pošalju svoje autorske fotografije kojima će dočarati šta za njih predstavlja sreću, ko i šta ih čini srećnim ili da fotografišu mesta na kojima se pozitivno osećaju.
Svaki učesnik ili učesnica može poslati najviše dve fotografije – jednu u boji i jednu u crno-beloj tehnici na i-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom „Za foto konkurs“.

Žiri će voditi računa o upotrebi programa za grafičko uređivanje fotografija i efekata koji nisu zabranjeni, ali je poželjno njihovo minimalno prisustvo, saopšteno je iz Kancelarije za mlade.
Autori tri najlepše fotografije biće nagrađeni tablet računarima, a učesnici konkursa mogu da osvoje i USB memorije, majice itd. Proglašenje pobednika biće upriličeno 30. novembra u Galeriji „Krug“ Gradskog pozorišta, gde će biti izložene najbolje fotografije konkursa.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija