Tiszamente kommunális vállalat: Változik a hulladékszállítás rendje

  10 april 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

A Tiszamente Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Péterréve polgárait, hogy a katolikus húsvét miatt megváltozik a kommunális hulladékszállítás rendje, mégpedig úgy, hogy április 22. helyett (hétfő) szombaton, április 20-án fogják elszállítani a szemetet.

Az ortodox húsvét miatt Péterrévén és Pecesoron szombaton, április 27-én viszi el a szemetet, április 29. (hétfő) helyett.

A május elsejei munkaszüneti napok miatt április 30-án, május 1-jén és 2-án nem viszik el a szemetet.

A kommunális hulladék tárolására alkalmas zsákokat időben kiosztja a Tiszamente vállalat, a hulladék elszállítása pedig a következő időpontokban történik: május 7-én (kedd) Bácsföldváron és Radičevićen, május 8-án (szerda) az I. Helyi Közösség területén, május 9-én (csütörtök) pedig a II. Helyi közösség területén.

Emlékeztetjük a polgárokat, hogy még tart a tavaszi lomtalanítási akció: Mileševón április 15-én 6-tól 18 óráig, Dreán április 15-én 6-tól 18 óráig, az óbecsei I. Helyi Közösségben ma, április 10-én, 18 óráig, a II. Helyi Közösségben április 11-én 6-tól 18 óráig, a III. Helyi közösségben április 12-én 6-tól 18 óráig, Pecesoron április 15-én 6-tól 18 óráig viszik el a lomot, a közterületek és a gazdaság pedig április 13-án lesz soron, 6-tól 12 óráig.

A Tiszamente vállalat képviselői kérik a polgárokat, hogy hasznavehetetlen dolgaikat helyezzék el házaik és lakásaik elé, arra a helyre, ahová egyébként is kihelyezik a házi szemetet, hogy a szállítás zavartalanul történhessen.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija