Vesti iz policije: Krivična prijava zbog uništenja montažnog objekta

  10 april 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Protiv četvorice maloletnika iz Bečeja policija će podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, na štetu Javnog preduzeća Komunalac. Oni se terete da su oštetili više stubova za rasvetu i palili montažni objekat u kome se prodaju turistički suveniri.
Krivična prijava biće podneta u redovnom postupku, saopštila je Policijska uprava Novi Sad 1. marta.

Trgovina narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. B. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegove kuće na području Bečeja policija je pronašla različite narkotike, marihuanu, tablete „ekstazija“ i amfetamina, dve digitalne vage i novac, za koji sumnja da je stečen prodajom droge. N. B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti odveden na saslušanje, navodilo se u saopštenju novosadske policije 1. marta.

U prodavnicu sa vazdušnom puškom

U akciji policije 25. februara uveče u Bačkom Gradištu je pronađen i zadržan P. G. (1974) iz Novog Sada koji živi u Bačkom Gradištu, jer je prijavljeno da je u jednu od lokalnih prodavnica ušao u kupovinu s puškom. U toku policijske akcije se ispostavilo da je u pitanju vazdušna puška.

Prema nezvaničnim podacima, on je 26. februara sproveden u Prekršajni sud na saslušanje zbog drskog i bezobzirnog ponašanja koji vređa moral građana. Izrečena mu je novčana kazna od 50.000 dinara. Kako saznaje redakcija Bečejskog mozaika, protiv P.G. bi trebalo da bude podneta i prijava zbog nelegalnog posedovanja vazdušne puške.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija