Zbog mogućeg kašnjenja odnošenja smeća: „Potisje“ deli plave džakove za domaćinstva

  26 novembar 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Komunalno preduzeće „Potisje“ saopštilo je da će građani koji žive u individualnim stambenim objektima, a smeće iznose u kantama, u narednom periodu dobiti svetloplave džakove od 120 litara, za slučaj da su im kante za smeće pune, a da se smeće ne može odneti u planiranim terminima.

„Ove mere se preduzimaju zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Bečej i povećanog broja obolelih radnika ili radnika u izolaciji, što nam onemogućava redovno odnošenje smeća u planiranim terminima. Trudićemo se da ove probleme u što kraćem vremenskom roku prevaziđemo na najefikasniji moguć način, a naše korisnike molimo za razumevanje i saradnju“ piše u saopštenju „Potisja“.

Komunalno preduzeće obustavlja rad i sa strankama u sedištu firme do 11. decembra. Stranke se upućuju na telefonsku i elektronsku komunikaciju sa „Potisjem“. U izuzetnim situacijama stranke mogu telefonom zakazati dolazak u sedište preduzeća, uz preduzimanje svih propisanih epidemioloških mera.

Stranke se mogu obratiti „Potisju“ telefonom na broj 021/6910-777, na i-mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., porukom na Fejsbuk stranici ili na mobilnu aplikaciju „Potisja“.

Komunalno preduzeće će o eventualnim daljim promenama obavestiti građane.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija