Konkursi Kancelarije za mlade: Rok za prijave produžen je do 1. aprila

  23 mart 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kancelarija za mlade opštine Bečej objavila je tri konkursa za mlade od 15 do 30 godina starosti sa teritorije opštine Bečej.

Prvobitni rok (22. mart) dostavljanje radova na konkurse produžen je do 1. aprila.

Tema literarnog konkursa je „Heroji našeg doba“.

Radove na srpskom i mađarskom jeziku mladi mogu da pošalju na i-mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a žiri u sastavu dr Žarka Svirčev, Ivana Petrović, profesorka srpskog jezika i književnosti, Monika Nađ Cigura, profesorka mađarskog jezika i književnosti, odlučiće o najkreativnijem radu, čiji će autor biti nagrađen e-knjigom i godišnjom članarinom u Narodnoj biblioteci.

Tema foto-konkursa je „Igra iluzije“. Fotografiju (jednu po osobi) mladi mogu da pošalju na i-mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom „za foto-konkurs“. Zabranjeno je korišćenje Fotošopa i drugih programa za obradu fotografija.

Stručni žiri u sastavu Laslo Rac, Danijel Rauški i Arpad Šipoš odlučiće o najkreativnijem radu, čiji će autor dobiti Nikon D3500 fotoaparat i ulaznicu za dvoje u Muzej iluzije u Beogradu.

Video konkurs nosi naziv „Budi COOLturan!“. Video ili skeč u trajanju od 1 do 5 minuta mladi mogu da pošalju na i-mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom „za video konkurs“.

Stručni žiri u sastavu Miloš Blažin i Marijana Đaković odlučiće o najkreativnijem radu, čiji će autor biti nagrađen GOPRO kamerom.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija