JP Toplana Bečej: Završne pripreme za početak grejne sezone

  28 septembar 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Javno preduzeće Toplana Bečej u sklopu završnih priprema za početak grejne sezone od 27. septembra dopunjuje vodom i stavlja pod pritisak kućne instalacije grejanja u višestambenim objektima-zgradama.

Iz Toplane su saopštili da će o terminu, odnosno datumu punjenja vodom i stavljanja pod pritisak instalacije grejanja zgrade, kupci će biti posebno obavešteni pisanim obaveštenjem koje će biti istaknuto na oglasnoj tabli ili na drugom vidnom mestu u ulazu zgrade.

„S obzirom na to da instalacije grejanja nisu bile u funkciji više meseci mogu se očekivati curenja vode na ventilima, cevima i grejnim telima kućnih instalaciji centralnog grejanja. Zbog toga, posebno u terminu navedenom u obaveštenju, potrebno je obratiti pažnju na eventualna curenja vode i o tome obavestiti JP Toplana Bečej na telefone navedene u obaveštenju“, kažu iz javnog preduzeća.

Iz Toplane mole kupce toplotne energije koji izvode radove na instalaciji grejanja zgrade, a nisu o tome prethodno obavestili JP Toplana Bečej da pozovu telefone Toplane.  

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja, grejna sezona počinje 15. oktobra ili ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperatura spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰ C ili niže.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija