U centralnoj zgradi Doma zdravlja: Uvedena automatska telefonska centrala

  07 decembar 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dom zdravlja Bečej početkom decembra uveo je automatsku telefonsku centralu u cilju bolje i lakše komunikacije sa građanima, saopšteno je iz zdravstvene ustanove.

Prilikom poziva broja telefona Doma zdravlja, 6912-660, pacijenti treba da prate uputstva sa govornog automata da bi dobili traženu službu.

Zakazivanje u centralnom objektu Doma zdravlja moguće radnim danima od 7.30 do 14 časova i od 16 do 18 časova.

Redakcija Mozaika proveravala je danas, oko 8.30 časova kako funkcioniše telefonska centrala - na telefonske pozive javljali su se zaposleni na kartoteci opšte prakse, u laboratoriji i u pravnoj službi, a, recimo, u ginekološkoj i internističkoj ambulanti u navedeno vreme niko se nije javio na telefon.

Telefonska centrala uvedena je samo u centralnoj zgradi Doma zdravlja, a u ostalim okolnim ambulantama i u Dečjem dispanzeru zakazivanje se odvija kao i ranije.

Iz Doma zdravlja obaveštavaju građane da je još uvek moguća vakcinacija protiv sezonskog gripa i da je imunizacija građana omogućena radnim danima od 14 do 18 časova u objektu zdravstvene ustanove, te da vakcina ima dovoljno i da se preporučuje prevashodno za starije građane i hronične bolesnike.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija