Ministarstvo državne uprave: Opštini Bečej 25 miliona za sportski kompleks

  25 maj 2022
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Opštini Bečej je na javnom pozivu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave dodeljeno 25 miliona dinara za infrastrukturno opremanje sportskog kompleksa u Bečeju, navodi se u odluci o raspodeli sredstava za finansiranje programa podrške razvoju i funkcionisanju sistema lokalne samouprave koji je u martu mesecu objavljen u Službenom glasniku.

Osim 25 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, udeo opštine je u ovom projektu 6 miliona dinara, i uskoro se očekuje raspisivanje javne nabavke, saopšteno je redakciji Bečejskog mozaika iz opštine Bečej i, kako je rečeno, zbog izgradnje tog budućeg sportskog kompleksa ovih dana se seče granje u šumici kod kanala.
Podsetimo da je i početkom marta 2021. godine organizovano čišćenje šumice iza tribina fudbalskog stadiona u blizini pomoćnog terena za fudbal.

Iz Javnog preduzeća Komunalac u čijoj su režiji obavljani ti radovi, tada je rečeno da se u šumici čisti rastinje kako bi taj prostor bio uređeniji i da zasad nije planirana seča stabala.

Tada je iz opštine saopšteno da je plan da se na prostoru šumice i u okolini fudbalskog stadiona 2022. godine započne izgradnja sportskog kompleksa – nekoliko sportskih terena i balon sale.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija