Završne pripreme za početak grejne sezone: Od ponedeljka hladna, a od srede topla proba

  05 oktobar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prema obaveštenju koje je stiglo iz JP Toplana u sklopu priprema za početak grejne sezone, počevši od ponedeljka, 6. oktobra 2014. godine stručna služba ovog Javnog preduzeća će otpočeti sa “hladnim,” a od srede 8. oktobra 2014. godine sa “toplim,” probama sistema daljinskog grejanja.

U toku ,”hladnih,” proba radnici JP Toplana Bečej vršiće dopunjavanje i stavljanje pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca.
U toku “tople” probe ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.
Sobzirom da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se prilikom “hladnih” i “toplih” proba očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.
U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži potrebno je obavestiti Tehničku službu JP Toplana Bečej na telefone 021/6912-761 ili 021/6915-470.
U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz Sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15 oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰C ili niže.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija