Dodela Nagrada za životno delo univerzitetskim nastavnicima i naučnicima Vojvodine

  17 novembar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nagrada za životno delo univerzitetskim nastavnicima i naučnicima Vojvodine za 2014. godinu održaće se u utorak, 18. novembra, sa početkom u 18.30 časovai, u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje Udruženje univerzitetskih nastavnika i naučnika Vojvodine u Novom Sadu, a pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj vlade AP Vojvodine.
Nagrade za životno delo uručiće predsednica Upravnog odbora Udruženja univerzitetskih nastavnika i naučnika Vojvodine, prof. dr Marijana Ačanski, dok će posebna priznanja laureatima – novčane nagrade pokrovitelja u iznosu od po 100.000 dinara - dodeliti predsednik pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić.

Ovogodišnji dobitnici nagrada za životno delo su:
prof. dr Leposava Šiđanin, redovni profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu (priznanje u oblasti tehničkih nauka),
prof. dr Biserka Vujičić, redovni profesor Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu (priznanje u oblasti biotehničkih nauka),
prof. dr Jožef Salma, redovni profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu (priznanje u oblasti društvenih nauka),
prof. dr Radmila Kovačević redovni profesor Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu (priznanje u oblasti prirodno-matematičkih nauka i umetnosti),
prof. dr Branislav Budakov, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu (priznanje u oblasti medicinskih nauka).

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija