Ponovo topli radijatori u Bečeju: Otklonjen višednevni kvar na sistemu daljinskog grejanja

  04 februar 2017
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Nakon višednevnog problema sa daljinskim grejanjem u Bečeju, otklonjen je kvar na sistemu, tako da se očekuje da će tokom popodneva i večeri svi radijatori korisnika bečejske Toplane biti topli.

Kako piše u saopštenju upućenom iz JP Toplana Bečej, „do havarije je došlo u toplotnoj podstanici koja se nalazi u porodičnoj kući u Sinđelićevoj ulici u kojoj trenutno niko ne stanuje, gde je, zbog niskih temperatura, došlo do smrzavanja vode u cevima i njihovog pucanja, što je nakon otopljavanja uzrokovalo gubitak vode u distributivnom sistemu daljinskog grejanja i prekid u isporuci toplotne energije“.

O tome kada se očekuje da će doći do ponovne isporuke toplotne energije, odnosno do normalnog grejanja domaćinstava u saopštenju stoji: „Trenutno je u toku priprema sistema za otpočinjanje redovnog snabdevanja toplotnom energijom za grejanje, tako da će u večernjim satima svi korisnici imati tople radijatore“. Pozivaju se građani da obrate pažnju „na stanje instalacija za grejanje u objektima u kojima niko ne stanuje, pogotovo što se narednih dana očekuje još jedan period sa niskim temperaturama“.

Čemu se korisnici mogu nadati u vremenu koje nam predstoji, iz bečejske Toplane uz zahvalnost zbog razumevanja poručuju: „Očekujemo manje prekide u isporuci toplotne energije zbog otklanjanja uočenih havarija, a čiji je uzrok dotrajalost distributivne mreže. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su nam pomogli davanjem informacija o uočenim havarijama. Molimo sve naše korisnike da se u slučaju problema sa grejanjem obrate Toplani na broj telefona 021/6915470“.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija