Tribina u opštini: Aktuelni trenutak sporta na lokalu

  18 jun 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu održali su u sredu u velikoj sali Skupštine opštine tribinu o aktuelnom trenutku sporta u lokalnim sredinama.

Milorad Dokmanac, savetnik za oblast vrhunskog i kvalitetnog sporta u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Branko Vujović, samostalni stručni saradnik za rekreativni sport, Miroslav Kovačev, stručni saradnik, Dragan Veličković, viši stručni saradnik za informacione sisteme, Mihajlo Matić, pomoćnik direktora Pokrajinskog zavoda za sport, i Mladen Stojšin, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, govorili su o stanju u takmičarskom, školskom i rekreativnom sportu, kao i o sportu osoba sa invaliditetom i mogućnostima njihovog unapređenja.
Na tribini je obavljena i prezentacija Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koja je obuhvatila sportsku infrastrukturu, nadzor nad stručnim radom u oblasti sporta, prekograničnu saradnju, informacioni sistem u sportu i realizaciju projekata.
Analizu stanja u sportu u opštini Bečej gostima i prisutnim predstavnicima klubova i Sportskog saveza opštine Bečej predstavio je Goran Strajnić, pomoćnik predsednika opštine zadužen za sport i omladinu.
Na tribini, pre pitanja predstavnika klubova, Milorad Dokmanac je predstavio knjigu „Modeli funkcionisanja sporta na nivou lokalne samouprave“.
Posle tribine predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obišli su OSC „Mladost“ i druge sportske objekte.

S.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija