Takmičenje u reciklaži: Maja ide na SP u fudbalu

  01 april 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ekipa u malom fudbalu i navijački tim devojčica („cheerleaders“) Osnovne škole „Josif Marinković“ iz Novog Bečeja, zahvaljujući rezultatima koje su zabeležili na takmičenju u reciklaži, u nedelju (28. marta) učestvovala je u Beogradu na završnom turniru  Coca Cola / FIFA trophy tour, koji je održan u balonu Veslačkog kluba Crvena zvezda na Adi Ciganliji.

Fudbalska ekipa škole, u sastavu Aleksandar Gurjanov, Stefan Blažin, Kosta Stanković, Marko Njagrin, Nikola Eremić, Aleksandar Gajin, Sava Šljapić i Goran Sabovljev, odigrala je dve utakmice uz podršku navijačkog tima u sastavu Jovana Mihajlov, Dejana Stojšin, Maja Delić, Jovana Blažin, Danijela Stojić i Jelena Jocković.
Nakon turnira koje je otvorio reprezentativac Darko Lazović,  organizator igre Coca Cola / FIFA trophy tour je metodom izvlačenja imena učesnika završnog turnira dodelio tri  specijalne nagrade, odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi koji traje od 11. do 14. juna. U konkurenciji više stotina učesnika, sreća se osmehnula Maji Delić, učenici sedmog razreda OŠ „Josif Marinković“,  koja će 13. juna u Pretoriji nositi zastavu naše zemlje pred početak utakmice Srbija-Gana.        

S.D.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija