musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Odbojka – I b liga Srbije (m) 10. kolo: MOK Bečej – Borac 3:0

Odbojkaši Bečeja su zabeležili četvrtu prvenstvenu pobedu. Oni su sinoć na svom parketu pobedeili ekipu Borca iz Paraćina rezultatom 3:0 (25:19, 25:17, 25:17) i tako nastavili mini-seriju započetu u kolu pre toga kada su u Prijepolju savladali ekipu FAP Livnica takođe sa 3:0.

Sa nova tri boda Bečejci su načinili još jedan korak u priključku sa rivalima iz gornjeg dela tabele. Popeli su se jedno mesto više na prvenstvenoj lestvici i trenutno zauzimaju 9. poziciju sa 12 osvojenih bodova. Preskočili su ekipu Timoka na 10. mestu koji ima 10 bodova, a u narednom, poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, sledeće subote na gostovanju u Zaječaru su im upravo oni protivnici.

-Nismo imali nikakvih problema sa ekipom iz Paraćina – kaže Nikola Džigurski. - Do pobede smo došli lakše nego što smo to očekivali. Predstoji nam sada utakmica protiv Timoka u kojoj se nadam  da ćemo nastaviti sa dobrom igrom i rezultatima kako bi i ovi prethodni dobili još više na značaju i kako bismo imali bolju startnu poziciju na proleće.

 

U ostalim utakmicama 10. kola I b lige Srbije sastali su se:
Novi Sad – Srem iton 3:0
Banat – Bavanište 1:3
Užice – Timok 3:0
Loznica – FAP Livnica 3:0

B.M.

(foto: Milivoj Stojkov)

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top