musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

TRL „Srem – Južna Bačka“: Jedinstvo do prvenca protiv Vojke

Rukometaši Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela su prethodnog vikenda startovali u prvenstvu Treće rukometne lige „Srem – Južna Bačka“ i u okviru 1. kola gostovali u Čurugu gde su pretrpeli poraz od ekipe Hajduka rezultatom 29:26 (14:12).

U ostalim utakmicama su se sastali Vojka i Ruma, 18:14 (10:8), Beočin 1959 i Radnički (NS), 21:38 (09:18), a slobodna je bila ekipa Inđije.
U narednom kolu ekipa Jedinstva se danas od 19 časova u SC „Đorđe Predin Badža“ sastaje sa rukometašima Vojke.
- U Čurugu smo pružili solidnu partiju iako smo izgubili. Utakmica je bila zanimljiva i nadam se da će moja ekipa nastaviti sa sve boljim i boljim partijama, jer smo vredno radili tokom priprema, tako da očekujem da će doći i dobri rezultati i da ćemo na kraju takmičenja zauzeti jedno od mesta u gornjem delu tabele. Pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu večeras u sportski centar i pomognu svojim navijanjem da ostvarimo i prvu prvenstvenu pobedu protiv ekipe Vojke, što je realno očekivanje, jer mislim da imamo kvalitetniji tim koji predstavlja dobar spoj mladosti i iskustva - rekao je Brana Terzić, od proleća trener ekipe iz Bačkog Petrovog Sela u kojoj je u međuvremenu konsolidovan igrački sastav, tako da su na raspolaganju golmani Boarov, Daradić i Reljić, bekovi Galus, Pece, Vukas, Tripolski, Slavnić, Radanov, Živkov i Biska, krila Višković, Popović, Vučić i Jakovljević i pivoti Topić, Katić i Medić.
U ostalim utakmicama 2. kola sastaju se: Inđija i Hajduk i Ruma i Beočin 1959, a slobodna je ekipa Radničkog iz Novog Sada.                                                         

V.F.

Rate this item
(0 votes)
back to top