Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Bečejski parlament zaseda 26. oktobra: Na dnevnom redu četvrti rebalans opštinskog budžeta ove godine

Bečejski parlament zaseda 26. oktobra: Na dnevnom redu četvrti rebalans opštinskog budžeta ove godinetrg_fontane

Na 41. zasedanju bečejskog parlamenta koji je zakazan za 26. oktobar, vladajuća većina odbornika treba da usvoji dva važna finansijska dokumenta: četvrti rebalans opštinskog budžeta ove godine i izveštaj o trošenju novca iz opštinske kase od januara do kraja septembra.

Na dnevnom redu sednice su i izveštaji o radu u prethodnoj godini javnih preduzeća Vodokanal i Toplana, donošenje saglasnosti na prvu, drugu i treću izmenu programa poslovanja Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju, druga izmena plana rada Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“ za 2015. godinu, ali i saglasnost na odluke nadzornih odbora Vodokanala i Toplane o načinu pokrića gubitka.
Odbornici bi trebali da donesu rešenja i o usvajanju izveštaja o ostvarenju Godišnjeg plana vaspitno-obrazovnog rada Predškolske ustanove „Labud Pejović“ za prethodnu školsku godinu, da daju saglasnost na Godišnji plan rada vrtića za aktuelnu školsku godinu, na Predškolski program vrtića i na Razvojni plan ove ustanove od 2016. do 2020. godine.
Poslednje tačke dnevnog reda 41. sednice Skupštine opštine su rešenja o pokretanju postupka za pribavljanje nepokretnosti upisanih u Listu nepokretnosti broj 9193 k.o. Bečej, parcela 5439 u javnu svojinu opštine neposrednom pogodbom, o davanju saglasnosti na upotrebu reči Bečej u nazivu Pikado kluba i o organizovanju Komisije za sprovođenje postupaka otuđenja, razmene i davanja u zakup građevinskog zemljišta.
Odbornici bi najzad trebali da donesu i Plan mesta postavljanja plovila na delu obale i vodenog prostora reke Tise.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *