Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Skupština opštine Bečej: Novi v.d. direktora javnih preduzeća Vodokanal i Komunalac

Novi v.d. direktora javnih preduzeća Vodokanal i Komunalac

Dnevni red sednice Skupštine opštine Bečej koja će biti održana 19. septembra, dva dana pre održavanje sednice dopunjen je novim tačkama, a najvažniji su predlozi kadrovskih promena na čelu Vodokanala i Komunalca.

Tako bi odbornici lokalnog parlamenta sutra trebalo da glasaju o tome da dosadašnji direktor Javnog preduzeća Vodokanal Zoran Grbić postane vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Komunalac, a da njegovo mesto u Vodokanalu zauzme dosadašnji vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Komunalac Jovan Ječanski.

Zoran Grbić koji je na funkciju direktora Vodokanala imenovan rešenjem Skupštine opštine 4. novembra 2022. godine, pre isteka mandata podneo je ostavku na tu funkciju 13. septembra ove godine, kako se navodi, iz ličnih razloga.

Vršilac dužnosti direktora Komunalca Jovan Ječanski imenovan je na tu funkciju 2022. godine, te je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja opštine utvrdila da mu je istekao period na koji je kao vršilac dužnosti imenovan (inače vršioci dužnosti direktora se imenuju na period najduže do godinu dana; prim. nov), te je donela predlog rešenja o konstatovanju prestanka mandata Ječanskog od 19. septembra.

Odbornička grupa SNS-a za novog vršioca dužnosti direktora Komunalca predložila je diplomiranog inženjera poljoprivrede Zorana Grbića, najduže na period od godinu dana, do raspisivanja konkursa za to radno mesto.

Funkciju vršioca dužnosti Vodokanala, takođe na predlog odborničke grupe SNS-a, od 20. septembra obavljaće diplomirani inženjer poljoprivrede Jovan Ječanski, najduže na period od godinu dana, do raspisivanja konkursa za to radno mesto.

K.D.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *