musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Negativ

Negativ (108)

Negativ: Zastava

Zastava. Obeležje jedne države koja se ističe na raznim manifestacijama, proslavama, vijori na državnim institucijama i ustanovama kao simbol jednog naroda, njegovog postojanja, slobode... Zastava.

Read more...

Negativ: Muke po inkluziji

Prelazak dece iz predškolske ustanove u prvi razred osnovne škole nije nešto što prolazi bez stresa, a problemi su višestruko veći i raznovrsniji kada je u pitanju tranzicija dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom iz dečjeg vrtića u prvi razred tipične osnovne škole, gde predstoji i da ostala deca (i njihovi roditelji) i nastavnici prihvate dete ili decu sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom i da mu/im, u većini slučajeva, posvete više pažnje nego „običnoj“ deci.

Read more...

Negativ: Klovn ubica i dečja psiha

Horor filmove kao što je „To“ u bioskopima gledaju i deca koja imaju 14-15-16 godina. Tako je bilo i u Gradskom pozorištu u Bečeju 24. septembra, kada su i klinci od 14-15 godina, bez pratnje roditelja gledali horor o klovnu ubici.
Zabrinjavajuće je i to da distributer nije naznačio da film nije pogodan za maloletne gledaoce.

Read more...

Zašto su đaci iz OŠ „Sever Đurkić“ čekali četiri sata da krenu na put: Gorak ukus ekskurzije

Više od stotinu đaka iz Osnovne škole „Sever Đurkić“ trebalo je da 15. februara oko 7.30 časova ujutro krene na petodnevnu ekskurziju na Zlatibor, međutim, dva autobusa prevoznika „Integral travel BG“ d.o.o. iz Novog Sada nisu krenuli put Zlatibora do 11.25 časova.

Read more...
Subscribe to this RSS feed